
Frekansımız yüksek olduğunda daha kolay ve hızlı bir şekilde yaratımlar yapabiliyoruz… Kendiliğinden istediğimiz kişi, olay, olgular, işler ve ilişkilerle buluşuyoruz… daha tercih ettiğimiz bir hayatı yaşıyoruz… Frekansımız daha düşük olduğunda ise daha istemediklerimizle buluşuyoruz… İşlerimizi, hayallerimizi ve hedeflerimizi daha zor elde edebiliyoruz…
Çekim yasası diyorlar buna ama aslında bu aitlik yasası… Sen titreştiğin frekansa uygun olanlarla dans edersin…
Frekans bir dalganın belirli bir zaman içerisindeki tekrarlanma döngü sayısına deniyor. ‘Hertz’ birimiyle ölçülmektedir…. Evrende her şeyin doğal bir frekansı yani titreşimi var… Evimizin, iş yerimizin, mekanların, eşyaların, bedenimizin, hücrelerin, hastalıkların… virüs ve bakterilerin bile… Bunun yanısıra hissettiğimiz duyguların, düşüncelerin, yaşadığımız ilişkilerin, isteklerin, film ve kitapların, bireysel bilincimizin de kendine göre bir titreşimi bulunmaktadır… ve bu titreşimler bizim kim olduğumuzu ortaya koyuyor…

Bilim insanı Dr. David Hawkins frekanslar üzerine yaptığı araştırmalar sonucu, her duygunun bir frekansı olduğunu belirlemiştir. Yüksek frekanslı duygu ve düşüncelerin, düşük frekanslı olanlara göre, daha güçlü ve etkili olduğunu bulmuştur. Yüksek frekansa ulaşmış bir bilincin, düşük frekanslı 70 milyon bilinci dengelediğini klinik olarak kanıtlamıştır. (Güç Kuvvete Karşı – Bilincin Anatomisi ) Bu da gösteriyor ki bizim birey olarak bilincimizi, frekansımızı yükseltmemiz, bütünün frekansına da çok önemli ve olumlu katkılar sağlayacaktır…

Hepimiz her duyguyu hissediyoruz, dolayısıyla her frekansa giriyoruz ancak hangisinde uzun süre kaldığımız bizim ortalama frekansımızı belirliyor… Bu baskın olan frekans da yaratımlarımızı etkiliyor…
Frekanslar 0 ile 1000 arasında değişmekte… 200’ün altındakiler düşük frekansları gösteriyor; kişinin yokluk bilincinde olduğu, sevgiden uzak, kendini yetersiz, değersiz ve muhtaç hissettiği bir alan burası… En düşük frekans utanç… sonrasında suçluluk, acı, korku diye devam ediyor… Öfke, kibir de düşük bir frekans ancak kişinin kendine acımasından daha yüksek… örneğin sizin baskın hissiniz suçluluk ise, frekansınız yükselirken belki yoğun öfke duygularından geçeceksinizdir… Frekans yolculuğunda hangi aşamada ne kadar süre kalındığı, kişiye göre değişmektedir… Her bir frekansın anlamı farklı ve kişi farklı alanlarda farklı frekanslarda olabilir…
200-300 arası daha sabit bir frekans… İşiniz ne ise onu yaptığınız, ‘yapmak zorundayım’, ‘-meli, -malı’ alanında olduğunuz bir yer burası… İlişki frekansınız 250’lerde ise kendinizi yoğunlukla tartışma dolu ve sıkışmış hissedebilirsiniz…
300’lerden sonrası disiplin, adanmışlık, ve hoşgörünün olduğu bir alan… yaratıcılık aktive olmaya başlıyor…

400’lerin üzerinde bir kişi, işine değer verip, özen gösteriyor; yaratıcılık, keyif, eğlence ve neşe katıyor… 450’lerde ise bir kişi sadece kalpten bir niyetle yaratımlarını çok daha rahat ve kolay bir alandan gerçekleştirebiliyor… eğlenceli, paylaşım dolu ve hayallerindeki ilişkileri yaşayabiliyor…
Frekans yükseldikçe hayat kolaylaşıyor ve güzelleşiyor, daha arzu ettiğimiz bir alandan yaşamaya başlıyoruz… Peki frekansımızı nasıl yükseltebiliriz?

Sevdiğimiz şeylere zaman ayırmak, yoga, nefes, meditasyon, spor yapmak, yürüyüş olabilir… Bizi heyecanlandıran bir yaşam amacının olması, sevdiğimiz insanlarla bir araya gelmek, güzel bir sohbet, sağlıklı beslenme, iyi uyku, 432 hertzlik müzikler de frekansı yükseltenlerden… Asıl olan bir eylemi yaparken ya da bitirdikten sonra bizi iyi hissettiriyorsa, buna mutlaka hayatımızda yer vermek gerekiyor…
Bir diğer önemli konu da odak… Bir konuya dikkatimizi verdiğimizde enerjimizi düşürüyorsa, önce frekansımız yükselene kadar odağımızı ordan alıp, yükseltecek bir şeye vermek yapabileceğimiz en iyi şey… Daha yüksek bir frekanstan gelip probleme baktığımızda, çözümü bulmak çok daha kolay olacaktır…
Bunun yanısıra gün içerisinde nasıl yemek yiyoruz? Hızlı hızlı ayaküstü mü, yoksa özenle hazırlanmış sofralarda keyifle mi?.. Nasıl konuşmalar içindeyiz?… Ağzımızdan çıkan sözcükler nasıl?.. Yargılamak ve dedikodu frekansı hızlıca ve çok kolay düşürüyor… Yanlız kaldığımız zaman hayatımızla ilgili aklımızdan geçen düşünceler, vizyonlar nasıl? İstediğimiz şeyleri mi düşünüyoruz yoksa istemediklerimizi mi zihin gözümüzde canlandırıyoruz? Bunlar da frekansı düşürüyor ya da yükseltiyor… Bu yüzden hayatımızı yaşarken dikkat etmek son derece önemli…Tüm bunlar da bilinçli farkındalık gerektiriyor…
Bir düşünün, sizin ortalama frekansınız nerede? Sizden yayılan bu frekans ile hayatınızda nasıl olaylar, ilişkiler, durumlar yaratıyorsunuz?…
- Zihindeki o seslerZihinde konuşan o sesler.. bazen iğneleyen, bir türlü beğenmeyen, eleştiren, yargılayan, yok olmadı, şu da eksik kaldı.. o herşey dört dörtlük olsun isteyen, o ses yok mu..“Zihindeki o sesler” yazısının devamını oku
- Kollektif bilince ne yönde katkı sağlıyorsun?Neyi paylaştığınıza, neyi büyüttüğünüze, neye odaklandığınıza çok dikkat edin.. çünkü biz odaklandığımız şeyle, düşündüklerimizle, yaptıklarımızla aslında dünyayı değiştiriyoruz..kollektif bilincimiz nerede büyürse dünya oraya doğru evrilecek..“Kollektif bilince ne yönde katkı sağlıyorsun?” yazısının devamını oku
- Ölüm ve yasÖlüm ve yas, maskelerin düştüğü yer.. en maskesiz olunan alan.. zihinlerin devre dışı kaldığı, daha kalpten bağlantıların kurulabildiği, daha öze yakın bir alan.. birlik bilincini hatırlatan.. kısıtlı“Ölüm ve yas” yazısının devamını oku
- YOGADA MATIN ÜZERİNDE OLMAK💫Yogada matın üzerinde olmak, hayatın küçük bir özeti gibi adeta.. Kendini tanımak, zihninin nasıl çalıştığını gözlemlemek için muhteşem bir araç, aynı zamanda bedeninle bağ kurmak“YOGADA MATIN ÜZERİNDE OLMAK💫” yazısının devamını oku
- Herşey mümkün💫Ne zaman hayal kurmaktan vazgeçtik ya da vazgeçirildik? Çocukken annemin bana çok hayalperest olduğum için kızdığını net hatırlıyorum.. hayal kurmak ne gereksizdi, gerçeklerden uzaklaşmaktı.. gerçek“Herşey mümkün💫” yazısının devamını oku
Güzel bir konu.. Elinize, frekansınıza sağlık 🙂
BeğenLiked by 2 people
Çok teşekkürler😊🌸
BeğenLiked by 1 kişi
🍰❤️
BeğenLiked by 2 people
😊🌸
BeğenLiked by 1 kişi